Vi serverar svaren!

 

Vårt mål är att vara restaurangen och storkökets partner inom allt som rör hygienarbetet. Därför vill vi också vara ert stöd, och är tillgängliga för olika frågor och besök. Vi ordnar även fortlöpande olika utbildningar. Det handlar både om teoretiska och rent praktiska moment.

Vi hjälper er till exempel utnyttja era maskiner på bästa sätt för att effektivisera arbetet och samtidigt skona både miljön och personalen. Något som får ekonomi och ergonomi att gå hand i hand. Vi håller självklart även produktutbildningar kunder och visar användningsmetoder för bästa resultat.

 

Några av de utbildningar vi anordnar är:

  • Diska Rätt
  • Städa Rätt
  • Produktutbildning
  • Livsmedelshygien / HACCP

 

 

Egenkontroll & HACCP

 

Din partner inom livsmedelshygien och egenkontroll

Du som krögare eller ansvarig för ett storkök har ansvar för många olika områden. Bland annat ska verksamheten leva upp till hårda myndighetskrav gällande livsmedelshygien, egenkontroll & HACCP.

Som din hygienpartner erbjuder vi därför stöd genom flera olika tjänster och utbildningar – alla med syftet att säkerställa en hög nivå inom det egna hygienarbetet.

Olika verksamheter har skilda behov av utbildning och stöd. Tillsammans sätter vi ihop ett hygienpaket som passar just dig och din verksamhet.

 

Exempel på tjänster och produkter:

  • Hygienutbildning enligt HACCP
  • Rengöringsprov med tryckplattor
  • Hygieninspektion enligt protokoll
  • Städskyltar
  • Termometrar för HACCP, IR/Instick

 

Kontakta oss idag!

 




Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.